Inici

COLÒNIES ESTIU 2019

INSCRIPCIONS OBERTES!!

NO ET QUEDIS SENSE PLAÇA!!

Envia la teva butlleta d’inscripció i el resguard del primer pagament abans del divendres 29 de març per email a colonies@ampaipse.com o diposita’ls a la bústia de l’AMPA a la recepció de l’escola.

Places limitades. Es reservaran per ordre d’inscripció.

Els no socis de l’AMPA tenen l’opció d’inscriure’s igualment a les colònies, pagant l’import afegit de 40€ (quota per família i curs AMPA 2018-19).

També són benvinguts els amics o familiars dels nostres fills que no venen a l’escola.
ESCOLA DE PARES

Dimecres 6 de març a les 19:00h a la sala de Tecnologia

Xerrada sobre com educar en els riscos de les xarxes socials

a càrrec dels MOSSOS D’ESQUADRA

organitzat per l’ Escola i AMPA IPSE

MARATÓ TV3 A L’IPSE

Just abans de Nadal, l’escola i l’AMPA IPSE vam demostrar la nostra solidaritat amb la Marató de TV3. A més de col.laborar amb més de 3000€ ho vam passar SÚPER amb la xocolatada, xurros i melindros…photocall…la quina….i el sopar!!!!
Recordem-ho amb aquest vídeo

I recordem les darreres activitats de l’any anterior.Les sigles AMPA corresponen a “Associació de Mares i Pares d’Alumnes”.

L’AMPA és l’entitat sense afany de lucre que agrupa pares i mares de l’escola.

L’AMPA és interlocutora per a tractar temes que afecten a tot el col.lectiu de les famílies transmetent les opinions i les reflexions de les mares i dels pares sobre temes educatius i del funcionament quotidià de l’Escola. Participa en la presa de decisions de l’Escola amb un representant al Consell Escolar del Centre.

colonies1