Premi I concurs de fotografia amb Mòbil

Lliurat el premi del concurs de fotografia amb Mòbil del Mercat de Primavera de l’AMPA IPSE del 10 de maig de 2015

El jurat del Concurs de Fotografia amb Mòbil #mercatAMPAIPSE2015 ha decidit que el guanyador és l’Ernesto de la família MOLINA RAMOS. Ernesto Molina, guanyador del Concurs de Fotografia amb Mòbil #mercatAMPAIPSE2015, ha rebut el premi de la tauleta tàctil Apple iPad mini 16 GB WiFi per gentilesa de l’empresa aTICser. El premi l’ha lliurat en Miquel Boix, membre de la junta de l’AMPA IPSE i soci fundador de l’empresa aTICser.

concurs-foto-2015-premi

Les fotografies presentades pels concursants es poden veure en el àlbum públic de la pàgina de Facebook del Mercat de la Primavera, hi podeu accedir clicant aquí i no cal estar al facebook per poder-lo veure. Aquí us posem les fotografies presentades pel guanyador:

fotos-guanyador-2015

El concursant guanyador és l’identificat amb el número 102020, de manera que el jurat ha pogut votar sense conèixer el nom dels participants. Els vots han estat molt repartits, el que demostra la bona qualitat de les fotografies enviades i la gran dificultat del jurat per fer la seva selecció. per fer la seva selecció.